Elodie zal al uw "beauty wishes" laten uitkomen!

Ze is in 2018 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste bij PIHS te Gent. Tijdens deze periode heeft ze nog enkele cursussen gedaan om haar kennis nog extra te gaan vergroten.

Namelijk een professionele cursus voor gelnagels bij Pronails, alsook een cursus voor wimperlifting bij Perfect Eyelashes. Sinds 2019 is ze ook in het bezit van 4 nieuwe diploma's nl. wimperextensions One-By-One en Russian Volume, Powerbrows en BB-Glow. 

Ze probeert telkens op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en staat zeker open voor kritische tips.

"Het zit hem in de kleine dingen, die kleine extraatjes die los staan van de behandeling, die vind ik belangrijk!" -Elodie Fivez

IMG_8510_edited.jpg

FOUNDER

IMG_8512_edited.jpg

PRO SKIN EXPERT

Katrien kan als geen ander Elodie haar rechterhand zijn. Ze zijn moeder en dochter, wat hun een sterk team maakt. 

Katrien heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de beautywereld. 

Haar sterktes zijn onder andere de gepersonaliseerde gelaatsverzorgingen. Hierbij past ze haar behandeling voor jou persoonlijk aan!

Met haar extra diploma voor BB Glow, wil ze jullie nog meer helpen naar het bereiken van een stralende huid!

Daarnaast staat ze ook klaar om jullie voetjes te verwennen! 

Als schoonheidsspecialiste staat zij uiteraard bij elke behandeling voor jullie klaar!

Hi, 

 

Mijn naam is Yentl en ik ben 20jaar oud. Met een hart voor esthetiek en de perfecte feeling voor mooie nagels zal ik jullie binnenkort verwelkomen in Eljolie beautysalon.

Aangezien ik voor vele van jullie onbekend ben stel ik me graag even voor.

 

Al van jongs af aan voel ik de passie voor beauty, nails en skincare. Dat heeft mij doen beseffen dat ik hiervan mijn fulltime job wil maken. Samen met Elodie ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ikzelf ben gespecialiseerd in gelnagels. Hiervoor heb ik van een opleiding genoten bij Pronails Gent. Met ondertussen 4jaar ervaring ken ik reeds de kneepjes van het vak. Zo hoop ik met mijn skills als nagelstyliste jullie optimaal van dienst te zijn. 

Ik zal niet enkel nagels voor mijn rekening nemen maar ook andere behandelingen zoals wimperlift, epilaties, browstyling, bbglow and more..

 

Als goede vriendin van Elodie hoop ik samen met haar en Katrien ‘Eljolie’ naar een hoger level te tillen. Ik kijk er alvast naar uit en hopelijk zien we elkaar snel! 

 

Veel liefs Yentl

IMG_8473_edited.jpg

NAILS & ALLROUND EXPERT