top of page

POLICY

Om alles vlot te laten verlopen en miscommunicatie te vermijden hanteren wij volgende voorwaarden.

Het maken van een afspraak

Afspraken kunnen online gemaakt worden op onze website of download onze "Eljolie Beautysalon" app in de App Store. Via ons Instagram account, Facebookpagina, via E-mail (info@eljoliebeautysalon.com) of telefonisch (+32 472 10 37 06) kan je steeds terecht voor vragen of het inplannen van een afspraak. 

Vergeet bij het plannen van een afspraak je persoonlijke gegevens niet achter te laten (naam, voornaam en gsm nummer).

Tijdens de behandelingen kunnen we geen telefoontjes beantwoorden, laat zeker een voicemail achter zodat we je terug kunnen contacteren.

 

Je krijgt na het maken van je afspraak een bevestiging via e-mail.

Om lange wachttijden te vermijden, vragen we om je afspraken tijdig in te plannen. Wens je last minute een afspraak te maken, check onze facebookpagina/instagram voor de laatste vrije plaatsen van die week.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Stiptheid

Omdat we iedereen proberen te behandelen binnen de afgesproken tijd, vragen we je om tijdig op de afspraak te verschijnen. Als je toch later gaat zijn, gelieve dan op tijd te verwittigen (ten laatste 5 á 10 minuten op voorhand).

Te laat komen

Hou er rekening mee dat de gereserveerde tijd speciaal voor jou wordt vrijgehouden en andere klanten teleurgesteld moeten worden. Mocht je dus te laat op je afspraak zijn, dan zal je behandeling moeten ingekort worden om de volgende klant niet te moeten laten wachten.

Verhindering of annulering 

Je kunt jouw afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt door een andere klant.

 

Een afspraak afzeggen of verplaatsen binnen 24 uur voor aanvang kan uitsluitend via telefoon. Annulaties via e-mail/ andere kanalen worden niet aanvaard binnen de 24 uur voor aanvang.

Indien je jouw afspraak niet tijdig annuleert of verplaatst (minder dan 24u), ben ik genoodzaakt om een deel van de behandeling toch in rekening te brengen. Indien je iemand anders aanbrengt om jouw plaats in te nemen, vervalt deze annulatiekost.

 

Bij een no-show (je komt niet opdagen tijdens de gereserveerde behandeling en je hebt niet afgebeld) wordt er 100% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht. Ik kan in dat geval immers jouw gereserveerde tijd niet meer aan een andere klant geven.

Betaling

Betalingen gebeuren uitsluitend cash of met de payconiq- of bankapp en meteen na afloop van de behandeling. Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.

bottom of page