top of page

REVIEWS

Grace Vandendriessche

Voetpedicure heel goed verzorgd door Katrien en Elodie. Gewoon zalig ook met de voeten in voetbad.
En de gelaatsverzorging ook heel goed verzorg door Katrien. 😉😍😚

Merel Ghyselen

Heel goede kwaliteit van de behandelingen en materialen, ik ga steeds met een glimlach naar buiten en kan niet stoppen met naar mijn nageltjes, wenkbrauwen of wimpers te kijken! Elodie houdt rekening met al je wensen en het resultaat is nog beter dan je verwacht had! Ook steeds een heel leuke babbel met een hele vlotte dame, een echte aanrader! Ze volgt ook steeds de nieuwe trends en schoolt zich regelmatig bij om deze technieken te kunnen toepassen, heel leuk!

Laura Braeckman

Altijd zeer gelukkig als ik terugkom van bij Elodie met nieuwe lashes! super vriendelijk en altijd klaar om elke vraag te beantwoorden. Zeker een bezoekje waard! :))

Laure Deneve

Super vriendelijk, top kwaliteit van behandelingen! Luistert naar wensen van de klant en laat je naar huis gaan met een perfect resultaat! Ook qua locatie is het perfect. Jong, dynamisch en energieke jongedame die nog grote dingen zal bereiken. Zeker een aanrader!

Mercedes De Meuter

Zeer goede service! Neemt de tijd om te bekijken wat je wilt en begeleid je hier in en geeft goed advies. Maakt notities om je bij je volgende bezoek net zo goed te kunnen helpen! Heeft ook super goede producten voor de huid ook voor personen die meestal gevoelig reageren op iets! Voor een goed advies en een lekker verwen moment ben je hier op de juiste plaats!!

Erika Van Biesen

Prachtig team,zeer professionele meiden,die je een zalig gevoel geven,en een warm hart xx

Jonas Verbestel

Mijn nagels zijn altijd op en top gedaan. Ik ben zeker niet de gemakkelijkste klant aangezien ik veel bezig ben met de paarden en daardoor in het begin enorm sukkelde, maar daar heeft Elodie de perfecte oplossing voor gevonden en nu kan ik het vuile werk doen bij de paarden en toch super mooie nagels hebben. En ook niet altijd gemakkelijk met de tekeningen die ik wil op mijn nagels 🙈🙈

Anna

Ik stuur iedereen door naar jou wie me vraagt waar ze de beste wimpers zetten 😍😍

Sofia Ben Haddouch

Propere zaak en een ruim aanbod.

bottom of page